High Definition συστήματα επιτήρησης, παρακολούθησης χώρου με καταγραφή απο τη Matrix πληροφορική
l2
Κάμερα οροφής HD 1080p

High Definition συστήματα επιτήρησης, παρακολούθησης χώρου με καταγραφή

- δωρεάν παράδοση και τοποθέτηση σε όλη την Ελλάδα *

Συστήματα επιτήρησης χώρου με καταγραφικά και κάμερες υψηλής ανάλυσης 1080p

Αδιάβροχη κάμερα HD 1080p εξωτερικού χώρου με φωτισμό υπέρυθρων εμβέλειας  40m

Ένα σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής χώρου θα πρέπει να παρέχει στο χρήστη γρήγορη αξιόπιστη και λεπτομερή απεικόνιση σε πραγματικό χρόνο, αλλά και καταγραφή υψηλής ανάλυσης ώστε αν χρειαστεί, να είναι δυνατή η ουσιαστική αξιοποίηση των καταγραφών με μεγαλύτερη ευκρίνεια χαρακτηριστικών προσώπου, πινακίδων κυκλοφορίας κλπ.

Η αγορά είναι γεμάτη από συστήματα επιτήρησης σε χαμηλές τιμές ωστόσο οι περιορισμένες δυνατότητες συνήθως γίνονται αντιληπτές πολύ αργά από τον τελικό χρήστη εάν δεν διαθέτει επαρκείς τεχνικές γνώσεις.

Οι αδυναμίες των περισσότερων συστημάτων παρακολούθησης και καταγραφής εμφανίζονται σίγουρα εφόσον προκύψει ανάγκη ανάκτησης και αξιοποίησης των καταγεγραμμένων συμβάντων, πχ μετά την εισβολή παρείσακτων στο χώρο επιτήρησης. Μόνο τότε θα διαπιστωθούν σημαντικά προβλήματα όπως ο ανεπαρκής φωτισμός αλλά και η αδυναμία απεικόνισης λεπτομερειών στις κακής ποιότητας καταγραφές που θα επέτρεπαν την αναγνώριση προσώπου ή άλλων σημαντικών και χρήσιμων στοιχείων για τις Αρχές Ασφαλείας.

επιτήρηση χώρου και καταγραφή βίντεο υψηλής ανάλυσης  HD

Κάμερα υψηλής ανάλυσης (1080p) εξωτερικού χώρου, αδιάβροχη, με ενσωματωμένο καταγραφικό (κάρτα μνήμης χωρητικότητας ως 128GB - δεν περιλαμβάνεται). Συνδέεται ασύρματα ή ενσύρματα με το router, ενώ η πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο ή στα καταγεγραμμένα συμβάντα γίνεται από υπολογιστή ή κινητό. Διαθέτει υπέρυθρο νυχτερινό φωτισμό ως 30μ. Λειτουργεί αυτόνομα, ή με DVR, ενώ μπορούν να συνδεθούν όσες τέτοιες κάμερες χρειάζεστε στην ίδια εφαρμογή
Τιμή με τροφοδοτικό και υπηρεσίες ρυθμίσεων: 120 euro

Έτοιμο πλήρες σύστημα επίβλεψης και καταγραφής HD με 4+ κανάλια:

Αυτόνομο καταγραφικό DVR ανάλυσης εγγραφής και απεικόνισης 1080p (full high definition)

Τέσσερις κάμερες υψηλής ανάλυσης (1296x732p) εξωτερικού χώρου, αδιάβροχες με υπέρυθρο νυχτερινό φωτισμό ως 30μ. Περιλαμβάνεται καταγραφικό DVR τεσσάρων καναλιών με σκληρό δίσκο 500GB. Ενσύρματη σύνδεση και πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο ή στα καταγεγραμμένα συμβάντα από υπολογιστή ή κινητό.
Δυνατότητα συνεργασίας με επιπλέον ασύρματες ή ενσύρματες κάμερες.
Τιμή με τροφοδοτικά και υπηρεσίες ρυθμίσεων: 550 euro

Έτοιμο πλήρες σύστημα επίβλεψης και καταγραφής Full HD με 16 κανάλια:

Περιλαμβάνει: αυτόνομο καταγραφικό υψηλής ανάλυσης (DVR 1080p) με 16 εισόδους εικόνας υψηλής ευκρίνειας 1920x1080p

δυνατότητα σύνδεσης σε οποιαδήποτε τηλεόραση με ανάλυση 1080p (Full HD)

τροφοδοσία καμερών

ως 300 μέτρα καλώδιο ομοαξονικό καλώδιο μετάδοσης εικόνας και ρεύματος, καθώς επίσης τους απαραίτητους συνδέσμους

16 κάμερες εξωτερικού χώρου υψηλής ανάλυσης (1080p) με ευρυγώνιο φακό 122 o, φωτισμό υπέρυθρων Led ως τα 20μ, Alarm light λειτουργία (φως που ενεργοποιείται κατά την ανίχνευση κίνησης).

Υπηρεσίες τηλεφωνικής υποστήριξης, ρυθμίσεων υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων που θα μπορούν στο εξής να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο του συστήματος από απόσταση, καθώς επίσης υπηρεσίες επί τόπου εγκατάστασης και εκπαίδευσης των χειριστών.

τιμή : 2190 euro

έτοιμο σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής 16 καναλιών

Κάμερα οροφής HD 1080p Αδιάβροχη κάμερα HD 1080p εξωτερικού χώρου HD CCTV 1080p με φωτισμό LED σε απόσταση 20m
τιμή: 110 euro
Αδιάβροχη κάμερα HD 1080p εξωτερικού χώρου με φωτισμό υπέρυθρων εμβέλειας  40m Αδιάβροχη ασύρματη WiFi HD 1080p κάμερα εξωτερικού χώρου με φωτισμό υπέρυθρων, εμβέλειας 40m
τιμή: 120 euro

* Οι υπηρεσίες εγκατάστασης του προαναφερόμενου εξοπλισμού παρέχονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα για αγορές αξίας άνω των 500 euro, ωστόσο σε περιπτώσεις εγκατάστασης σε νησιά, επικοινωνήστε πριν την παραγγελία, καθώς μπορεί να υπάρχει οικονομική επιβάρυνση που θα αφορά στα έξοδα μετάβασης τεχνικού.
Ο εξοπλισμός που θα παραγγείλετε, ανεξάρτητα από το ύψος των αγορών σας θα παραδοθεί στο χώρο σας με υπηρεσία ταχυμεταφοράς χωρίς άλλη οικονομική επιβάρυνση.

Στις τιμές περιλαμβένεται ΦΠΑ 24%

Οι δωρεάν υπηρεσίες εγκατάστασης περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα υλικά στήριξης και σύνδεσης των καμερών σε τοίχο ή οροφή. Δεν περιλαμβάνονται άλλα υλικά και υπηρεσίες στήριξης όπως π.χ. σε μεταλλικές κολόνες περιμετρικά του κτηρίου.

Αναβαθμίστε εύκολα σε HD το σύστημα επιτήρησης και καταγραφής τηλεοπτικής εικόνας που διαθέτετε καθώς δεν είναι απαραίτητη η αντικατάσταση της υπάρχουσας ομοαξονικής καλωδίωσης.

Valid HTML 4.01 Transitional   Valid CSS!