ασφάλεια αρχείων κρυπτογράφηση τηλεφωνικών επικοινωνιών, πρόληψη και αντιμετώπιση υποκλοπής
l2

Ασφάλεια αργείών και επικοινωνιών

Ασφάλεια αρχείων με κρυπτογράφηση, Ασφάλεια τηλεφωνικών επικοινωνιών, Ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων ή απόλυτη διαγραφή δεδομένων χωρίς δυνατότητα επαναφοράς

dot Κρυπτογράφηση τηλεφωνικών συνομιλιών
dot Ασφαλής κωδικοποίηση αποθηκευμένων ψηφιακών δεδομένων
dot Ανάκτηση - επαναφορά δεδομένων που έχουν διαγραφεί
dot Οριστική διαγραφή αρχείων έτσι που η επαναφορά τους είναι αδύνατη

dot Δημιουργία ασφαλούς κρυπτογραφημένου χώρου μέσα σε όποια σταθερά ή φορητά αποθηκευτικά μέσα χρησιμοποιείτε, με τη χρήση λογισμικού κρυπτογράφησης, ώστε η πρόσβαση στα αρχεία σας θα γίνεται μόνο με πληκτρολόγηση κωδικού.

Κρυπτογράφηση δεδομένων, αποθηκευτικού χώρου, σκληρού δίσκου, usb stick, κάρτας μνήμης
Σκληροί δίσκοι, κάρτες μνήμης, αποσπώμενα USB memory stick. Στις μέρες μας προσφέρονται από διάφορους κατασκευαστές, ενώ στην πλειοψηφία τους τουλάχιστον, αποτελούν φθηνά και αξιόπιστα αποθηκευτικά μέσα δεδομένων.

Με τη χρήση μιας αποσπώμενης κάρτας μνήμης, ενός USB memory stick, ή ενός εξωτερικού δίσκου, ο καθένας μας πλέον μπορεί εύκολα να μεταφέρει στη τσάντα ή το πορτοφόλι του, πρωτότυπα ή και αντίγραφα πολύτιμων αρχείων τόσο με επαγγελματικά όσο και με προσωπικά δεδομένα.

Πολλά από τα σημερινά φορητά μέσα αποθήκευσης, έχουν ιδιαίτερα μικρές διαστάσεις, κάτι που αυξάνει τη δυνατότητα φορητότητας αλλά μαζί και τον κίνδυνο απώλειας.

dot Λογισμικό για απόλυτα ασφαλείς, κρυπτογραφημένες τηλεφωνικές συνομιλίες με το κινητό σας, χωρίς τη μεσολάβηση διαδικτυακού διακομιστή. Η κωδικοποίηση της φωνής σας γίνεται στο κινητό σας, στη συνέχεια μεταφέρεται από το δίκτυο κωδικοποιημένη, και η αποκωδικοποίηση γίνεται μόνο όταν φτάσει στον προορισμό της δηλαδή στο κινητό του συνομιλητή σας, ενώ ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει με τη δική του φωνή.

Ασφάλεια τηλεπικοινωνιών, κρυπτογράφηση συνδιάλεξης, ομιλίας, μετάδοση φωνής, κινητού τηλεφώνου

Προκειμένου να διασφαλιστεί απόρρητη επικοινωνία μεταξύ δύο ή περισσότερων κινητών τηλεφώνων, θα πρέπει να έχει εγκατασταθεί σε αυτά το λογισμικό κρυπτογράφησης φωνής. Μια μοναδική μέθοδος που επιτρέπει τη κωδικοποίηση της φωνής όσο αυτή ταξιδεύει για να φτάσει από τη μια συσκευή στην άλλη.

Τα τελευταία χρόνια η παρακολούθηση τηλεφωνικών επικοινωνιών αποτελεί ένα όχι και τόσο ασυνήθιστο πρόβλημα σε πολλές περιπτώσεις, όπως εκείνες του αθέμιτου ανταγωνισμού μεταξύ εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων.

dot Η ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων είναι δυνατή μετά τη διαγραφή τους με τη χρήση ειδικών εφαρμογών επαναφοράς, εκτός εάν χρησιμοποιήθηκε ειδικό λογισμικό απόλυτης διαγραφής δεδομένων.

επαναφορά διεγραμμένων αρχείων δεδομένων, απο σκληρό δίσκο, κάρτα SIM, μνήμη USB

Σε κάθε άλλη περίπτωση, η επαναφορά αρχείων που έχουν διαγραφεί από οποιοδήποτε εσωτερικό, δικτυακό ή ακόμη και αποσπώμενο ψηφιακό αποθηκευτικό μέσο, όπως ένας τυπικός ή SSD σκληρός δίσκος, usb stick, κάρτα SIM, κάρτα μνήμης τύπου micro SD κλπ, είναι συνήθως εφικτή σε μεγάλο βαθμό, πολύ περισσότερο δε, εάν ο χώρος που καταλάμβαναν δεν έχει καταληφθεί μετά τη διαγραφή τους από νεότερες εγγραφές.

Κατά κανόνα, ο χώρος που χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν για την αποθήκευση ενός αρχείου που πλέον έχει διαγραφεί, θεωρείται άμεσα διαθέσιμος για νέες εγγραφές από το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή ή του τηλεφώνου που χρησιμοποιείται.

*1 - Η σχετική υπηρεσία παρέχεται χωρίς άλλη επιβάρυνση με τηλευποστήριξη, ή στο χώρο σας με πρόσθετη χρέωση μετάβασης τεχνικού.

*2 - Περιλαμβάνεται η εγκατάσταση που θα γίνει στις αντίστοιχες τηλεφωνικές συσκευές χωρίς άλλη χρέωση.
Με την αγορά σας, δηλώνετε υπεύθυνα πως δεν έχετε κανένα λόγο να υποψιάζεστε ότι ως πρόσωπο ή ως εταιρία βρίσκεστε υποκείμενοι σε Νόμιμη έρευνα που ενδέχεται να διεξάγεται από τις Αρχές, ενώ αναγνωρίζετε και αποδέχεστε ότι σε περίπτωση που διαπιστωθεί το αντίθετο, θα ανακληθούν άμεσα τόσο οι σχετικές άδειες χρήσης όσο και η παροχή κάθε τεχνικής υποστήριξης, χωρίς κανένα δικαίωμα από την πλευρά σας σε οποιαδήποτε χρηματική επιστροφή ή αποζημίωση.

*3 - Προκειμένου να αναλάβουμε την ανάκτηση και επαναφορά διαγραμμένων αρχείων θα χρειαστούμε θεωρημένη από την Αστυνομία υπεύθυνη δήλωση σας όπου πρέπει να βεβαιώνετε πως το αποθηκευτικό μέσο και το διεγραμμένο περιεχόμενο του οποίου μας αναθέτετε την ανάκτηση και επαναφορά ανήκει σε εσάς.
Η προαναφερόμενη χρέωση θα ισχύει χωρίς δικαίωμα χρηματικής επιστροφής σε περίπτωση που τελικά καταστεί δυνατή έστω και μερική μόνο ανάκτηση και επαναφορά δεδομένων.

Σε κάθε περίπτωση, εαν προκύψουν έξοδα μεταφοράς μέσων προς και από την έδρα μας στη Θεσσαλονίκη, ή έξοδα μετάβασης τεχνικού στο χώρο σας, αυτά θα βαρύνουν τον πελάτη

Ασφαλής κρυπτογραφημένος χώρος αποθήκευσης αρχείων δεδομένων
Λογισμικό και υπηρεσίες προετοιμασίας ασφαλούς κρυπτογραφημένου χώρου αποθήκευσης αρχείων δεδομένων σε εσωτερικό ή εξωτερικό σκληρό δίσκο, κάρτα μνήμης, usb stick. *1
τιμή: 120 euro + ΦΠΑ (147,60)
PayPal
Λογισμικό κρυπτογράφησης φωνητικών επικοινωνιών κινητού
Λογισμικό κρυπτογράφησης φωνητικών επικοινωνιών κινητού τηλεφώνου (άδειες χρήσης λογισμικού για δύο συσκευές)
Ελληνικές οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης. *2
τιμή: 1.300 euro + ΦΠΑ (1.599,00)
PayPal
κρυπτογράφηση συνομιλίας από κινητό τηλέφωνο
Μεμονωμένη άδεια χρήσης λογισμικού κρυπτογράφησης φωνής (για εγκατάσταση σε επιπλέον συσκευές) *2
τιμή: 600 euro + ΦΠΑ (738,00)
PayPal
Ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων, από δίσκο, κάρτα μνήμης, κάρτα SIM
Ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων, από δίσκο, κάρτα μνήμης, κάρτα SIM με εγγύηση επιστροφής χρημάτων *3
τιμή: 200 euro + ΦΠΑ (246,00)
PayPal
Λογισμικό πλήρους διαγραφής ψηφιακών δεδομένων
Λογισμικό πλήρους διαγραφής ψηφιακών δεδομένων απο οποιοδήποτε ψηφιακό αποθηκευτικό μέσο, με τρόπο που καθιστά ανέφικτη την επαναφορά τους. Εγκατάσταση δωρεάν στον υπολογιστή σας με τηλευποστήριξη
τιμή: 340 euro + ΦΠΑ (418,20)
PayPal
Valid HTML 4.01 Transitional   Valid CSS!