Εντοπισμός και εξουδετέρωση συστημάτων και λογισμικού παρακολούθησης
lh

dot Εντοπισμός
και εξουδετέρωση
συστημάτων
και λογισμικού
παρακολούθησης

βελάκι, αρχή παραγράφου Υπηρεσίες εντοπισμού και εξουδετέρωσης συστημάτων παρακολούθησης και λογισμικού υποκλοπής δεδομένων και επικοινωνιών. Αντιμετώπιση με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού ανίχνευσης εκπομπών συχνοτήτων και ειδικού λογισμικού ελέγχου και προστασίας κινητού τηλεφώνου και υπολογιστή.

τελεία αρχή παραγράφου Εξουδετερώστε σήμερα, απόλυτα και οριστικά την πιθανότητα ύπαρξης μιας εφαρμογής υποκλοπής στο κινητό σας τηλέφωνο και μαζί, κάθε πιθανότητα παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών και των αρχείων σας

Οι σύγχρονες μέθοδοι
παρακολούθησης και
υποκλοπής δεδομένων,
στις μέρες μας βασίζονται
σε ηλεκτρονικά μέσα
και λογισμικό υποκλοπής.

αντιμετώπιση παρακολούθησης κινητού - ebook
PayPal
Λειτουργίες, μέθοδοι πρόληψης και αντιμετώπισης λογισμικού παρακολούθησης κινητού.
Εικονογραφημένο e-book (Διαμόρφωση PDF)
τιμή: 200 euro+ ΦΠΑ

τελεία στην αρχή παραγράφου Μετά από προσεκτική έρευνα στην παγκόσμια αγορά εντοπίσαμε όλες τις περιπτώσεις παγίδευσης που χρησιμοποιούνται σήμερα, καταγράψαμε αναλυτικά τις δυνατότητες, τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης και τα διαθέτουμε σε εσάς συγκεντρωμένα σε ένα εύχρηστο εικονογραφημένο έντυπο σε ηλεκτρονική μορφή, γραμμένο με απλό και κατανοητό τρόπο στην ελληνική γλώσσα. Στο έντυπο περιλαμβάνονται τόσο οι τεχνικές συμβουλές που θα σας παρέχουμε, όσο και όλες οι αναλυτικές περιγραφές όλων των ενεργειών που θα κάνουμε για λογαριασμό σας σε περίπτωση που μας καλέσετε για έναν αντίστοιχο έλεγχο και καθαρισμό του κινητού σας τηλεφώνου από λογισμικό υποκλοπής. Επίσης, καθώς η τεχνολογική εξέλιξη δεν σταματά εδώ, σας προσφέρουμε μαζί δωρεάν κάθε νεώτερη έκδοση του εντύπου αμέσως μόλις κυκλοφορήσει, για ένα χρόνο από την αγορά σας.

 αρχή παραγράφου τελεία Σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά, παρατηρείται αύξηση στις μη εξουσιοδοτημένες από τις Αρχές Ασφαλείας παρακολουθήσεις τόσο μεμονωμένων ατόμων όσο και επιχειρήσεων. Στην πρώτη περίπτωση η πλειοψηφία των κρουσμάτων αφορά υποθέσεις μεταξύ συζύγων, ενώ στη δεύτερη οι περισσότερες περιπτώσεις αφορούν εμπορική και βιομηχανική κατασκοπία με στόχο τον αθέμιτο ανταγωνισμό μεταξύ επιχειρήσεων.

έλεγχος με σκοπό τον εντοπισμό συστημάτων παρακολούθησης

Εντοπισμός κρυμμένων ενσύρματων και ασύρματων συστημάτων παρακολούθησης

με παροχή σε απομακρυσμένο χρήστη δυνατοτήτων παρακολούθησης όπως ακρόαση χώρου, ηχογράφηση συνομιλιών σταθερού τηλεφώνου, ακόμη και εμπομπή για την μετάδοση ήχου η και τηλεοπτικής εικόνας από το χώρο σας, χωρίς τη συγκατάθεση σας

Έλεγχος, και καθαρισμός κινητού τηλεφώνου από λογισμικό υποκλοπής

Παραβίασης απορρήτου επικοινωνιών και άλλων προσωπικών δεδομένων, όπως γραπτών μηνυμάτων, ηχογράφησης ή συνακρόασης συνομιλιών, σε πραγματικό χρόνο, καταγραφής και αναφοράς θέσης, email, τηλεφωνικού καταλόγου, ιστορικού περιήγησης, άλλου λογισμικού γραπτών επικοινωνιών(chat)
έλεγχος για τον εντοπισμό συστημάτων παρακολούθησης

Χρήσιμες πληροφορίες για το πώς λειτουργεί ένα κινητό τηλέφωνο σαν κατάσκοπος, μετά την εγκατάσταση λογισμικού υποκλοπής:

εξουδετέρωση συστημάτων και λογισμικού παρακολούθησης

Μετά την τοποθέτηση και ενεργοποίηση του στο τηλέφωνο, επιτρέπει την συνακρόαση συνδιαλέξεων σε πραγματικό χρόνο, ή την καταγραφή τους και αποστολή των αρχείων ήχου σε δικτυακή τοποθεσία ή με email όπου ο απομακρυσμένος χρήστης διαθέτει αποκλειστική πρόσβαση.

Προωθεί αυτόματα όλα τα εισερχόμενα και εξερχόμενα γραπτά μηνύματα SMS χωρίς να αφήνει ίχνη στους αντίστοιχους φακέλους, και ενώ το τηλέφωνο κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικά, απαντά αυτόματα χωρίς ήχο, δόνηση ή άλλες ενδείξεις στην οθόνη του κάθε φορά που δέχεται κλήση από συγκεκριμένο αριθμό αν αυτός έχει οριστεί ως προεπιλεγμένος, επιτρέποντας στον απομακρυσμένο χρήστη την ακρόαση χώρου, ακριβώς σαν να είχατε απαντήσει σε μια εισερχόμενη κλήση και ξεχάσατε να την τερματίσετε.

Εφόσον η συσκευή σας διαθέτει GPS, μια τέτοια εφαρμογή μπορεί να το ενεργοποιεί χωρίς τη δική σας παρέμβαση και να αναφέρει τα ακριβή στοιχεία της θέση σας με SMS, email ή αποστολή σε δικτυακή τοποθεσία. Σε κάθε περίπτωση τα δεδομένα της γεωγραφικής σας θέσης μπορούν με ένα κλικ κάθε φορά να αντιστοιχιστούν και να αποτυπώνονται σε σημείο επάνω σε ηλεκτρονικό χάρτη.

Οι νεότερες εκδόσεις διαθέτουν ακόμη πιο εξελιγμένες δυνατότητες, όπως αυτόματης λήψης και αποστολής φωτογραφίας χωρίς φλας από την ενσωματωμένη εξωτερική κάμερα της συσκευής, κάθε φορά που ξεκινά μια εισερχόμενη ή εξερχόμενη κλήση, ή όποτε το ζητά ο απομακρυσμένος χρήστης, αποστολής αντιγράφων του τηλεφωνικού σας καταλόγου, μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, ακόμη και του ιστορικού της περιήγησης σας στο διαδίκτυο.

Δεν θα παρατηρηθεί δυσλειτουργία της συσκευής ακόμη και κατά τη διάρκεια ακρόασης χώρου καθώς η ενεργή σύνδεση με τον προεπιλεγμένο αριθμό, διακόπτεται αυτόματα στην περίπτωση που ο χρήστης δεχθεί ή πραγματοποιήσει μια κλήση.

ανιχνευτές εκπομπών, αντίμετρα παρακολούθησης

Δεν είναι λύση το να αντικαταστήσει κανείς την κάρτα SIM, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα κοινοποιηθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ο νέος αριθμός, ούτε η διακοπή πρόσβασης στο διαδίκτυο από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας, καθώς για την αποστολή των αρχείων είναι αρκετή ακόμη και μια περιστασιακή σύνδεση σε τοπικό ασύρματο δίκτυο που ενεργοποιείται αυτόματα, ακόμη και αν αυτή πραγματοποιείται κάθε λίγες ημέρες.

Εάν για κάποιο λόγο δεν παραλάβατε το τηλέφωνο σας σε συσκευασία σφραγισμένη από τον κατασκευαστή, η μένει συχνά μακριά από την επίβλεψη σας χωρίς να προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης (ανεξάρτητα του PIN), δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα πως είναι ήδη παγιδευμένο, δεδομένου πως στις περισσότερες περιπτώσεις δεν χρειάζονται περισσότερα από τρία λεπτά για την εγκατάσταση λογισμικού παρακολούθησης, ενώ η αγορά του γίνεται με πολύ εύκολο τρόπο, καθώς διατίθεται από εκατοντάδες προμηθευτές, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πώς λειτουργεί και πως αντιμετωπίζεται η παρακολούθηση σταθερού τηλεφώνου:

Η παρακολούθηση σταθερού τηλεφώνου γίνεται συνήθως με ψηφιακό καταγραφικό, ή μικροπομπό του οποίου η εκπομπή καταλήγει σε αντίστοιχο δέκτη συχνοτήτων. Είναι επίσης δυνατή η σύνδεση σε υπολογιστή ή και σύστημα GSM το οποίο ενεργοποιείται αυτόματα και αναμεταδίδει τη συνομιλία σε πραγματικό χρόνο σε άλλο σταθερό ή κινητό. Η τοποθέτηση τέτοιων συσκευών μπορεί να γίνεται σε οποιοδήποτε σημείο της γραμμής μέσα ή έξω από το κτήριο, ενώ για τον εντοπισμό και την απενεργοποίηση τους, είναι απαραίτητη η χρήση ειδικών μηχανημάτων μέτρησης ισχύος και συχνότητας εκπομπής, και τιμής του ηλεκτρικού φορτίου που φέρεται στη γραμμή..

Πως διενεργείται και πως εξουδετερώνεται η παρακολούθηση χώρου με κρυφές κάμερες, καταγραφικά ή πομπούς:

Ο εντοπισμός, και σε αυτή τη περίπτωση, προϋποθέτει τη χρήση ειδικού εξοπλισμού, καθώς μια κάμερα, ασύρματη, ενσύρματη ή ενσωματωμένη σε καταγραφικό, μπορεί να είναι τόσο μικρή που εύκολα να κρύβεται σε μια συσκευή, έπιπλο, φωτιστικό, τηλεχειριστήριο, αναπτήρα, ρολόι ή άλλο αντικείμενο, έτσι ώστε να βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον και να μην κινεί κανένα ενδιαφέρον. Αναφορικά με τον τρόπο καταγραφής και μετάδοσης της εικόνας, χρησιμοποιούνται τεχνικές και μέσα αντίστοιχα με όσα προαναφέρονται για το σταθερό τηλέφωνο.

Χρόνος έναρξης και ολοκλήρωσης ελέγχου: Η επίσκεψη μπορεί μετά από συνεννόηση να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέσα στην επόμενη εργάσιμη ημέρα, ενώ η χρονική της διάρκεια κυμαίνεται καθώς εξαρτάται από παραμέτρους όπως η πολυπλοκότητα του χώρου, το συνολικό εμβαδόν, ακόμη και η γεωγραφική θέση. Αν για παράδειγμα βρίσκεται σε σημείο κοντά σε πολλαπλές πηγές εκπομπής σημάτων, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για τον εντοπισμό ενός πομπού. Αξίζει ακόμη να αναφερθεί πως οι παραπάνω παράμετροι θα επηρεάσουν μόνο το χρόνο ολοκλήρωσης των εργασιών και όχι την τιμή.

Αν παρόλα αυτά θα θέλατε μια γενικότερη εκτίμηση με την παραδοχή πως μπορεί να μην είναι απόλυτα ακριβής, μπορείτε να υπολογίσετε πως δεν θα χρειαστούν περισσότερες από δύο ώρες για την ολοκλήρωση του ελέγχου χώρου και τηλεφώνου, ή έναν έλεγχο υπολογιστή.

Με την αγορά σας, δηλώνετε υπεύθυνα πως δεν έχετε κανένα λόγο να πιστεύετε ότι εσείς ή η επιχείρηση σας βρίσκεστε υποκείμενοι σε Νόμιμη έρευνα που διεξάγεται από τις Αρχές Ασφαλείας, ενώ αναγνωρίζετε και αποδέχεστε πως σε περίπτωση που διαπιστωθεί το αντίθετο θα διακοπεί άμεσα η παροχή υπηρεσιών που ζητήσατε χωρίς κανένα δικαίωμα επιστροφής χρημάτων.

Τρόπος πληρωμής: Προϋπόθεση για την παροχή των παραπάνω υπηρεσιών ή την αγορά του ηλεκτρονικού βιβλίου αντιμετώπισης παρακολούθησης κινητού, είναι εξόφληση τους προκαταβολικά με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ή χρέωση της κάρτας ή του τραπεζικού σας λογαριασμού, μέσω PayPal επιλέγοντας παρακάτω:

Υπηρεσίες ελέγχου με στόχο τον εντοπισμό και εξουδετέρωση εξοπλισμού ή λογισμικού παρακολούθησης (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%):
PayPal
Valid HTML 4.01 Transitional   Valid CSS!