Λογισμικό διαχείρισης πελατολογίου κτηνιατρείου
l2

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟΥ euroVetPlus

• διαχείριση κτηνιατρείου για το κτηνίατρο, ηλεκτρονικό βιβλιάριο για τον ιδιοκτήτη κατοικίδιου συμβατό με windows 7,8,10,11 & Android (όπου διατίθεται δωρεάν αντίστοιχη εφαρμογή) , iOS

• διαχείριση κτηνιατρείου στη τιμή των 60 euro / έτος (η τιμή συνδέεται μόνο με τη χρονική δέσμευση και δεν αφορά περιορισμούς λειτουργιών)
euroVetPlus συνοπτική περιγραφή δυνατοτήτων (pdf)
euroVetPlus εικονογραφημένο εγχειρίδιο κτηνιάτρου (pdf)
euroVetPlus διαχείριση κτηνιατρείου:

PayPal

• δωρεάν euroVetPlus ηλεκτρονικό βιβλιάριο κατοικιδίων ή στη τιμή των 5 euro / έτος (με ΦΠΑ) στην έκδοση premium
*απαιτείται μόνο μια άδεια για όλα σας τα κατοικίδια.
euroVetPlus εικονογραφημένο εγχειρίδιο ιδιοκτήτη κατοικιδίων (pdf)
euroVetPlus ηλεκτρονικό βιβλιάριο έκδοση premium με 5 euro / έτος:
PayPal

Το λογισμικό euroVetPlus δεν παρέχει στο κτηνίατρο απλά ένα πελατολόγιο, αλλά αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο που βοηθά και διευκολύνει ουσιαστικά τη καθημερινή ροή της εργασίας του, ενώ παρέχοντας πρόσβαση και στον ιδιοκτήτη κατοικιδίων διασφαλίζεται με το καλύτερο τρόπο η αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν την υγεία τους.

• Ολοκληρώστε σήμερα την εγγραφή σας στο euroVetPlus και δοκιμάστε το με 1 μήνα δωρεάν πρόσβασης αντίστοιχης με την ιδιότητα σας ως κτηνίατρος στην εφαρμογή διαχείρισης κτηνιατρείου ή ως ιδιοκτήτης κατοικιδίου -ων στο ηλεκτρονικό βιβλιάριο premium.


• Σε περίπτωση που διαθέτετε μόνο παλαιότερο εξοπλισμό, το λογισμικό διαχείρησης πελατολογίου κτηνιατρείου, EuroVet 1.1 εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ως και σήμερα από πολλούς κτηνιάτρους καθώς απο το 1999 αποτελεί μια σταθερή και αξιόπιστη εφαρμογή που μπορεί να λειτουργεί σε windows xp ή 7.
Ένα οικονομικό πρόγραμμα διαχείρισης Κτηνιατρείων και Κτηνιατρικών Κλινικών μικρών ζώων για παλαιότερους υπολογιστές.

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟΥ EuroVet 1.1

λογισμικό κτηνιατρίου
τιμή: 356.7 euro(με ΦΠΑ)
PayPal
Αναλυτική περιγραφή δυνατοτήτων
• EuroVet v1.1 εικονογραφημένο εγχειρίδιο (pdf)
δοκιμαστική έκδοση EuroVet 1.1 (windows xp)
• Σημειώστε ότι κατεβάζοντας την δοκιμαστική έκδοση, έχετε στη διάθεση σας ολόκληρο το πρόγραμμα με μοναδικό περιορισμό τις εγγραφές που μπορούν να δεχθούν τα αρχεία του. Ο περιορισμός της δοκιμαστικής έκδοσης θα αρθεί με την πληκτρολόγηση του κωδικού χρήσης που θα λάβετε τηλεφωνικά από την Matrix Πληροφορική αμέσως μετά την εξόφληση του λογισμικού.
• για τους χρήστες EuroVet 1.0: κατεβάστε και εγκαταστήστε στον υπολογιστή σας το νεότερο εκτελέσιμο αρχείο της Έκδοσης 1.1
Valid HTML 4.01 Transitional   Valid CSS!